iranmatikanlogo
logo
(برای مشاهده پیوندهای مرتبط بر روی ماده مربوطه کلیک کنید)
  • ماده - 1 - هر کس به منظور اخلال در نظم و امنیت عمومی در تاسیسات فنی آب و برق و گاز و مخابرات دولتی و وسایل و متعلقات آن ها اعم از سد و کانال و انشعاب لوله کشی و دستگاه های تولید و توزیع و انتقال آن ها و همچنین دستگاه های مخابراتی و ارتباطات مملکتی از قبیل تلفن و تلگراف و رادیو و تلویزیون و مکرو وی و و وسایل مربوط که به هزینه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش خصوصی یا از طرف بخش خصوصی به منظور استفاده عمومی ایجاد شده مرتکب تخریب یا ایجاد حریق یا از کارانداختن و یا هر نوع خرابکاری دیگر بشود به حبس مجرد از سه تا ده سال محکوم میشود و چنانچه مرتکب از کارکنان سازمان های مربوط باشد به حداکثر مجازات مقرر محکوم خواهد شد . در صورتی که اقدامات مذکور منتهی به مرگ شخص یا اشخاص شود مجازات مرتکب اعدام خواهد بود .
  • ماده - 2 - رسیدگی به جرایم مندرج در ماده فوق در صلاحیت دادگاه های نظامی است .
  • ماده - 3 - هر کس وسایل مربوط به تاسیسات مذکور در ماده 1 این قانون را بدون آن که منظور او اخلال در نظم و امنیت عمومی باشد سرقت نماید و یا با علم به مسروق بودن به نحوی از انحا تحصیل یا مخفی کند و یا مورد معامله قرار دهد برحسب مورد به مجازات های مقرر در قانون مجازات عمومی محکوم خواهد شد .
  • ماده - 4 - در صورتی که جرایم مذکور در این قانون به موجب قوانین دیگر مستلزم مجازات شدید تر باشد مرتکب به مجازات اشد محکوم میشود .
  • ماده - 5 - از تاریخ اجرای این قانون ، قانون مجازات قطع و تخریب وسایل مخابرات و برق مصوب 1337 ملغی است . قانون فوق مشتمل بر 5 ماده پس از تصویب مجلس سنا در جلسه روز دوشنبه 20/9/1351 در جلسه روز سه شنبه دوازدهم دی ماه یک هزار و سیصد و پنجاه و یک شمسی به تصویب مجلس شورای ملی رسید . رییس مجلس شورای ملی - عبدالله ریاضی